Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker OK, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik her.

Privatlivspolitik

Vedr. vores brug af cookies – læs mere herom nederst på denne side.


Denne privatlivspolitik redegør for, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger, du efterlader/afgiver ved fysisk besøg hos os eller ved besøg på vores hjemmesider og er gældende for Frederiksbergmuseernes museer (Storm P. Museet, Alhambra og Bakkehuset) og udstillingssteder (Cisternerne og Møstings Hus) samt vores fælles webshop. Privatlivspolitikken gælder for følgende hjemmesider:

www.frederiksbergmuseerne.dk
www.stormp.dk
www.museetalhambra.dk
www.bakkehusmuseet.dk

www.cisternerne.dk
www.moestingshus.dk
www.fredmus-shop.dk


Frederiksbergmuseerne er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger:

Frederiksbergmuseerne
Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg
E-mail:
info@frederiksbergmuseerne.dk
Telefon: 69 13 80 90
CVR-nr.: 82 33 04 10


Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det er altid vores intention og mål at beskytte og respektere dit privatliv samt behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt. De personlige oplysninger, du afgiver til os, behandles fortroligt og videregives kun, hvis det har et nødvendigt og oplyst formål.

Når du besøger vores hjemmesider, indsamles der oplysninger om dig, f.eks. din IP-adresse og geografiske placering, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger anvender Frederiksbergmuseerne til statistik og optimering af vores hjemmesider. Det giver os blandt andet overblik over hvor mange, der besøger vores hjemmesider og de forskellige dele af dem, og hjælper os med at gøre vores hjemmesider så brugervenlige som muligt (læs mere om cookies nederst på siden). Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse statistiske oplysninger. Data vedr. antal besøgende på Frederiksbergmuseernes hjemmesider videregives til statistiske formål til Danmarks Statistik og til Slots- og Kulturstyrelsen.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster/afgiver informationerne indsamles og behandles desuden: Navn, adresse, alder, telefonnummer, e-mail adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbreve, indmeldelse i venneforeninger, tilmelding eller reservation til omvisninger/workshops/arrangementer, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser eller ved online køb. De afgivne oplysninger anvendes alene til det eksplicitte formål, som de er indsamlet til.


Sikkerhed og opbevaring

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

For at sikre tryghed og beskyttelse for dig er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til persondata. F.eks. har kun enkelte medarbejdere hos Frederiksbergmuseerne adgang til oversigter over registrerede brugere, tilmeldinger, medlemslister, modtagere af nyhedsbreve/invitationer samt kunder i webshoppen. Oplysninger der vedrører venneforeninger, deles med foreningernes sekretariater.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er påbudt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. F.eks. opbevares personoplysninger indsamlet til udsendelse af nyhedsbreve, indtil nyhedsbrevet aktivt afmeldes af dig. Identitets- og transaktionsoplysninger i forbindelse med online køb gemmes i fem år i henhold til bogføringsloven.


Videregivelse af oplysninger

Vi behandler persondata fortroligt og sælger eller viderebringer ikke oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke, eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion eller ydelse eller for at sikre overholdelse af lovgivningen. Vi kan dog i visse tilfælde viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores service til dig, f.eks. i forbindelse med websupport, levering af varer og opdatering af medlemslister. Vi indgår databehandleraftaler med disse partnere, der sikrer, at dine personoplysninger er beskyttede og ikke misbruges.


Sletning, samtykke og indsigtsret

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dem.

Når du bruger vores hjemmesider og tjenester, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved f.eks. at afmelde dig vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os – se kontaktdata øverst. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtigede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder lovgivningen. Tilbagekaldelsen af dit samtykke har ikke indflydelse på lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelsen.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du kan gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dem.  Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, stiller vi krav om dokumentation for din identitet for at sikre, at oplysninger kun udleveres til rette vedkommende. I disse situationer kan henvendelse rettes til
info@frederiksbergmuseerne.dk med angivelse af dit fulde navn og din e-mail adresse.

Klager over Frederiksbergmuseernes behandling af personoplysninger skal rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K

Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Cookies

Cookies anvendes stort set på alle hjemmesider, også Frederiksbergmuseernes, og kan i mange tilfælde være nødvendige for at levere en service på hjemmesiden. En cookie er en passiv tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og optimering af sidens indhold og funktionalitet. En anvendt cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men kun brugerens enhed. Cookies kan ikke samle oplysninger på din computer eller sprede computervirus og andre skadelige programmer.

Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du giver os dit samtykke første gang, at du besøger hver enkelt af vores hjemmesider, hvis du klikker OK i banneret, der oplyser om brugen af cookies.
Oplysningerne i cookies er anonyme for os og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Frederiksbergmuseernes hjemmesider bruger cookies fra Google Analytics til at måle og analysere trafikken på hjemmesiderne, så vi kan levere en bedre oplevelse for brugeren. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics, se her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Desuden anvender vi egne cookies til webpublicering og for at registrere og huske brugerindstillinger.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre via dine browserindstillinger. Se evt. generel vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.